Vetçina nədir?

Vetçinanın kolbasa və sosiska ilə müqayisədə daha qədim tarixi var. Kolbasadan fərqli olaraq, vetçina hamar və bütöv ət tikəsindən hazırlanır. Ət sümükdən lay-lay və bütöv şəkildə olmaqla ayrılır, yağı çıxarılır, marinadda saxlanılır və preslənir.

Vetçinanın çiy, bişmiş və hisə verilmiş olmaqla, fərqli növləri olur.Vetçina toyuq və hinduşka ətindən də hazırlanır. Kolbasadan fərqli olaraq, daha duzlu olur. Bəzən digər ədviyyatlardan da istifadə olunur.

Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir

Contact us

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.