Bu, bir biznes və müştəriləri arasındakı qarşılıqlı əlaqələri əhatə edir. Söhbət müştərilərin ehtiyaclarını qarşılamaq və onların problemlərini həll etməkdən gedir. Effektiv müştəri xidməti çox vacibdir.

    Hacı Turqay - Halal Ət Məhsulları

    Kolbasa və Ağ Lobya Şorbası

    Hacı Turqay - Halal Ət Məhsulları

    Hazırlanma

    Böyük qazanda yağı orta odda qızdırın. Kolbasaları əlavə edib hər tərəfi qızarana qədər (təxminən 5–7 dəq.) qovurun. Qovurduğunuz kolbasaları qazandan çıxarıb kənara qoyun.

    1. Eyni qazana soğanı əlavə edib 5–10 dəq. qovurun, soğanlar şəffaflaşıb yumşalana qədər.

    2. Üzərinə kərəviz, sarımsaq və rozmarini əlavə edib 2 dəq. daha qarışdırın.

    3. Bulyonu qaşıqla qazana töküb yüksək odda qaynadın. Qaynadıqdan sonra oddan azaldın və zəif odda 20 dəq. bişirin.

    4. 20 dəqiqə sonra kolbasaları qazana geri qaytarın, bişmiş lobyanı əlavə edin və 8 dəq. daha bişirin.

    5. Ocağı söndürməzdən qabaq içinə kərə yağı, doğranmış cəfəri və limon qabığını əlavə edib qarışdırın. Zövqə görə duz və istiot da tökə bilərsiniz.

    6. Hazır şorbanı kasalara paylayın və yanında isti, xırtıldayan çörəklə xidmət edin.

    İnqrediyentlər

    2 x.q. bitki yağı 4–5 ədəd kolbasa (istədiyiniz növdə), bütöv və ya iri dilimlənmiş 1 ədəd böyük soğan, xırda doğranmış 2–3 sap kərəviz, nazik doğranmış 2 diş sarımsaq, əzilmiş 1 budaq rozmarin, incə doğranmış 1 litr toyuq və ya tərəvəz bulyonu 400 g bişmiş ağ lobya (butter beans) 1 x.q. kərə yağı ½ dəstə cəfəri, xırda doğranmış 1 ədəd limonun rəndələnmiş qabığı Duz və istiot zövqə görə